Valutor:

Velotoze skoöverdrag Tall (flera färger) Sportutrustning Deutschland Outlet

  • 7810 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr258  s.kr129
Spara: 50% mindre

Qty:

Velotozes höga skoöverdrag är framtagna för landsvägscykling under kalla, regniga eller snöiga dagar. Oavsett om du tävlar, tränar eller pendlar till jobbet så ser dessa skoöverdrag till att hålla fötterna torra, varma och bekväma.

100% Latex

Eftersom skoöverdragen inte har någon dragkedja eller kardborre så finns det en rekommenderad metod för att ta på sig dem. När du väl fått till snitsen så kommer det gå per automatik och bli en enkel, smidig process.
1: Sätt på dig dina cykelstrumpor först - inga skor än

2: Dra på dig skoöverdraget som en strumpa

3: Dra igenom foten genom det stora hålet för klossarna. Nu är det dags att ta på skorna

4: Dra nu skoöverdraget över skornas häl först, därefter över tårna. Var väldigt försiktig de första gångerna du tar på dig skoöverdragen eftersom de lätt kan gå sönder om de töjs ut för mycket eller fastnar över klossarna. När du hoppat av cykeln och tänkt gå omkring en stund så är det bäst att du drar tillbaka skoöverdraget för att förhindra att tåpartiet skrapas upp

5: Justera skoöverdraget runt anklarna, klossarna och hälen. Se till att skoöverdraget inte sitter över klossarna eller hälkudden. Se till att toppen av skoöverdraget sitter tätt mot huden och inte mot strumporna - annars kan vatten ändå tränga in.

6: Nu är du redo!Relaterade Produkter